Ingrediente: smantana Grand Cucina de gatit 150 ml, 150gr ementaler ras, 3 lingurite piure de trufe negre in ulei de masline, 150gr mozarella, 100gr branza Blue chesse, 100 gr branza cedar masterat, cascaval romanesc si cascaval ementaler ras 100 gr si 100gr parmezan Regiano.
Mod de preparare:
Asezarea blatului in tava si inteparea acestuia idem pizza sunca si ciuperci. Dupa asezarea blatului de pizza in tava adaugam smantana Grand Cucina si piureul de trufe si le intindem impreuna pe toata suprafata blatului; cele 2 ingrediente, fiind baza celorlalte. Dupa, adaugati celelalte ingrediente in ce ordine doriti voi, doar parmezanul il adaugati ultimul!
Apoi dati tava la cuptor 20 minute la 200 de grade!
In continuare aveti in galeria foto sugestii e prezentare!
Va urez pofta buna!
Si nu uitati: ”Gatiti din pasiune cu dragoste!”